AB Solutions AS kjøper Reninor AS i Trondheim

AB Solutions er et av Norges største Facility service selskaper og posisjonerer seg nå i Trondheim ved oppkjøpet av Reninor AS.

Reninor AS er et velrenommert serviceselskap med over 30 ansatte som nå blir en del av AB familien. I løpet av de neste månedene vil vi slå sammen vår kundeportefølje og nærme oss 60 ansatte i regionen og omsette for ca. 30 millioner.

«Vi er stolt over å kunne være tilbake i Trondheim og få et solid fotfeste i byen ved kjøpet av Reninor» sier daglig leder Frode Standahl. AB Solutions som er gått fra 2 ansatte i 1991 til ca. 1000 medarbeidere i år, har ikke bare vært en solskinnshistorie. «Det har vært tøffe perioder hvor vi har kjempet for selskapets eksistens, men utfordringene har knyttet de ansatte sammen – nærmest som en familie. 
Det er nå ekstra hyggelig å kunne se at selskapet er i utvikling, og at vi har tillitt fra både ansatte, kunder og konkurrenter. Ekstra positivt er det at eiere av velrenommerte service bedrifter ønsker AB velkommen på eiersiden dersom de skal selge. Vi har en god kultur og et godt arbeidsmiljø, noe som er viktig for å kunne yte gode leveranser til våre kunder» påpeker Standahl.

AB Solutions leverer service løsninger innen renhold, kantine, vaktmester og eiendomsdrift, og vil i år omsette for nærmere 450 mill. fordelt på sine avdelinger i Trondheim, Bergen, Oslo og Stavanger.

Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon eller les mer her: www.absolutions.no

Vi ønsker alle Reninor’s medarbeidere hjertelig velkommen til AB familien og takker samtidig for den tilliten både Reninors og AB’s kunder har vist oss gjennom mange års samarbeid.

-1

Administrerende direktør AB Solutions AS

Frode Standahl

Kontakt oss i dag!

Send oss en melding i skjemaet under, og vi vil svare deg så snart som mulig.
Du kan også ringe oss på 4178 1000 hverdager 08-16.

Vennligs fyll inn navn
Vennligs fyll inn epost

Vennligs aksepter