Nyheter
0

La fibrene gjøre jobben.
Med Viima kan man rengjøre helt uten eller med redusert bruk av kjemi, til og med i rentrom. De unike moppene og klutene bruker kapillarkraft og etterlater seg et tilnærmet bakteriefritt underlag.

Kan det bli for mye kjemi? Ikke med Viima.

AB Solutions er en moderne renholdsbedrift og benytter de renholdsmetoder som gjennom forskning viser seg å være de mest gunstige for helse, miljø og sikkerhet, både for våre kunder og deres bygg, våre servicemedarbeidere og miljøet rundt oss.

Ønsker du mer miljøvennlig renhold i din bedrift? Ønsker du å redusere bruken av kjemi og vann uten at det går ut over kvaliteten på renholdet?
Da har vi gleden av å introdusere Viima.

Viima er et revolusjonerende rengjøringssystem utviklet av det danske selskapet DFD. Dvs. renholdsmetoden i seg selv er tilnærmet tradisjonell, mens rengjøringsmoppen og kluten som benyttes er unik!

Viima baserer seg på mopper og kluter av komposittfibre. De ultratynne fibrene gir en bedre rengjøringseffekt enn andre produkter på markedet.
Dagens tradisjonelle rengjøringsmetoder fungerer via en kjemisk kobling, mens Viima sin nyvinning er basert på en mekanisk kobling. Dette betyr at man i tillegg til bruk av komposittfiber kan sikre enda mindre bruk av rengjøringsmidler og utslipp til nærmiljø, samtidig som overflatene blir renere enn ved dagens tradisjonelle rengjøringsmetoder. Per definisjon snakker vi om at Viimakomposittfiber klutene setter en ny standard i bransjen ved å desinfisere alle overflater, uten bruk av kjemi!

La fibrene gjøre jobben.

Med Viima kan man rengjøre helt uten eller med redusert bruk av kjemi, til og med i rentrom. De unike moppene og klutene bruker kapillarkraft og etterlater seg et tilnærmet bakteriefritt underlag.

Viima kan redusere kjemibruken ved renhold med opptil 90% sammenlignet med tradisjonell rengjøring. Samtidig krever Viima kun små mengder vann og kan redusere en renholders vannforbruk med 80% hver dag.

De ansatte – helse - miljø og ergonomi:

Vi er også av den oppfatningen at bruk av Viima teknologien gir et bedre arbeids- og innemiljø og sikrer i tillegg et lavere sykefravær, ikke bare for våre egne medarbeidere. Reduksjonen i bruk av kjemikalier hindrer i tillegg hudirritasjoner og eventuelleallergiske reaksjoner på annen måte via kjemikalier.

Vi ser også at moppen har en langt mindre friksjon, noe som gir lavere arbeidsbelastning på armer og skuldre hos våre ansatte. Ved at både moppeskaft og rengjøringsvogn er tilpasset optimalt ergonomisk og til bruken av enda mindre vann og ingen kjemikalier, så gir dette også færre tunge løft og ulemper med å bøye seg for å skifte mopp eller vri kluten.

Det er foretatt målinger og kundeanalyser hos Viima som viser inntil 35% redusert arbeidsbelastning ved bruk av Viima moppen kontra tidligere mopper/metoder.

I 2015 vant Viima CSR Enviroment Prize og i 2012 vant de EU’s Miljøpris for god miljøforvaltning.

AB Solutions er alene i Norge til å tilby Viima rengjøringssystemer. Kontakt oss i dag for å høre hva vi kan gjøre for din bedrift.

Har du spørsmål om Renhold uten kjemi.?

Send oss en melding i skjemaet under, og vi vil svare deg så snart som mulig.
Du kan også ringe oss på 4178 1000 hverdager 08-16.

Vennligs fyll inn navn
Vennligs fyll inn epost

Vennligs aksepter