• Om oss

AB Solutions

Selskapet ble etablert som en renholdsbedrift i 1991 av nåværende eier Frode Standahl og hans bror. Vi leverer profesjonelle tjenester innen renhold, kantine, eiendomsdrift, hotell, vaktmester og kontorstøtte, det vil si komplette FS/FM løsninger.

Vårt hovedkontor ligger i Bergen med etablerte regionkontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim. Konsernet består i dag av om lag 1000 ansatte.
AB Solutions har et langsiktig mål om å utvikle selskapet til et av Skandinavias fem største privateide FM selskaper.

-1

Kvalitetsbevisst
Selv om vi ikke er størst er vi ofte foretrukket på grunn av vår evne til å gi kunden det som forventes og løse deres utfordringer på en kvalitetsbevisst måte.

 • AB Solutions AS oppnår beste kredittverdighet hos Experian

  Alle ønsker å forsikre seg om at man gjør forretninger med riktig foretak eller person. AB Solutions har Experian sin rating «Beste Kredittverdighet» Vi ønsker å være en trygg leverandør og samarbeidspartner som du kan stole på.
  Les mer...

 • Kvalitet, Miljø og Arbeidsmiljø

  AB Solutions skal tilfredsstille kravene i NS EN-ISO 9001:2015 samt alle relevante lover og forskrifter. Vi skal sette service i system på en måte som sikrer kvalitet i alle ledd. Vi skal levere det vi har avtalt med kunden og samfunnet for øvrig. Vi skal se etter nye tjenester vi kan levere kunden for å gi kunden en effektiv hverdag slik at kunden kan ha fokus på egen forretningsdrift.
  Les mer...

 • Lagspiller, Engasjert, Kompetent, Effektiv = LEKE

  Vi skal "spille" hverandre gode og sammen skape en trivelig arbeidsplass. Vi skal stimulere til initiativ, delaktighet og trivsel for alle medarbeidere. Vi skal være aktiv samarbeidspartner og fokusere på våre kunders tilfredshet. Vi skal levere kvalitet i alle ledd internt og eksternt ved hjelp av kontinuerlig kompetanseløft, Vi skal være fremoverlent, ha optimal logistikk, kommunikasjon og benytte de mest effektive metoder og utstyr.
  Les mer...

 • ISO sertifisert innen Kvalitet, Miljø og Arbeidsmiljø

  For å sikre at vi lever opp til kundekrav, leverandørkrav og egne krav har vi valgt å bygge opp et kvalitetssystem som tilfredsstiller ISO - 9001:2015 standarden. Sertifisering og utvikling av et kvalitetssystem etter 9001:2015 standarden innebærer avdekking og beskrivelse av bedriftens prosesser og kontinuerlig fokus på forbedring.
  Les mer...

Kontakt oss i dag!

Send oss en melding i skjemaet under, og vi vil svare deg så snart som mulig.
Du kan også ringe oss på 4178 1000 hverdager 08-16.

Vennligs fyll inn navn
Vennligs fyll inn epost

Vennligs aksepter