Kantinekonseptet

Kantine

LunjstidAB Solutions skal inspirere til bedre kosthold, rikere matopplevelser og et bedre liv.

Variert, sunn og smaksrik mat som AB Solutions sine medarbeidere og kantinens gjester kan være stolte av. Ligger det til rette vil produksjon av maten skje i kantinen fra ferske råvarer, og ABSS vil benytte seg av lokalproduserte og/eller økologiske varer om forutsetningene er til stede.

AB Solutions sin meny og ikke minst salatbar er preget av råvarer i sesong. En sunn og glad livsstil krever ferske, rene og smakfulle matvarer. ABSS har ansatte fra hele verden og denne kompetansen utnyttes for å hente ut den beste tradisjonsmaten fra de ulike nasjoner.

Vi har fokus på å tilby tradisjonell kost, men vi er også opptatt av å tilby mat fra et internasjonalt kjøkken når dette er ønskelig for våre kunder. Dette kan legges opp som en fast del av en variasjon, eller som månedlige kampanjer.

Et lite nikk og et smil i møtet med andre mennesker er like viktig som maten. AB Solutions setter service og medmenneskelig samvær høyt. Variert, sunt og godt - servert!

Alle våre medarbeidere er ansatt på norske vilkår og lønnes etter tariff.

Alle ansatte gjennomfører en rekke interne kurs uavhengig av sin egen bransjekompetanse. Dette gjør at vi kan levere en høy servicegrad og opprettholde "Yes We Can!" kultur.

Kontakt oss på telefon

4178 1000

Kontakt oss om Kantinetjenester i dag!

Hva står i bildet?