• Hotell renhold

Hotell renhold

Fleksible løsninger tilpasset ditt behov og belegg.

Alle hotell har varierende belegg både i løpet av uken og i forhold til sesong. AB Solutions bemanner husøkonomavdelingen fleksibelt og tar betalt per rom. På denne måten har du alltid kostnader som er tilpasset dine inntekter. Dette gjør våre løsninger mer kostnadseffektive enn å drive i egen regi.

Kontakt oss i dag!

-1

Faglig tyngde
Med solid bakgrunn fra samtlige bransjer kjenner vi godt til de utfordringer hoteller står ovenfor både vedrørende driftsmarginer, effektivitet og kvalitet.

 • Stabil arbeidskraft

  Stabil arbeidskraft

  Til tross for fleksibel bemanning sikrer vi stabile løsninger med de samme servicemedarbeidere da vi har mange oppdrag i nærheten av ditt hotell og kan spille på ansatte som allerede er fast engasjerte og opplærte innen faget.

 • Hva med eksisterende ansatte?

  Hva med eksisterende ansatte?

  AB Solutions tar over eksisterende ansatte og tilbyr ryddige arbeidsforhold i en bedrift med renhold som fokusområde. Dette sikrer faglig påfyll, god opplæring samt moderne løsninger og utstyr.

 • Hygienisk rent

  Hygienisk rent

  Ved hjelp av våre unike kluter og mopper fra Viima sikrer vi hygienisk renhold uten bruk av kjemi. Klutene desinfiserer overflatene og sikrer at din neste gjest kommer til et rom som er helt hygienisk rent. Denne løsningen benyttes blant annet på mange sykehus og gir dokumenterbare resultater. Dette er en unik metode som kun leveres av AB Solutions i Norge.

 • Hva med andre oppgaver?

  Hva med andre oppgaver?

  AB Solutions kan løse alle dine vedlikeholdsbehov. Om det er teppe- eller møbelrens, vinduspuss, vaktmestertjenester eller frokostservering er vi rustet til å løse oppgaven på best mulig måte. Da vi allerede har utstyret og konseptene på plass gir det deg som kunde en ekstra gevinst i forhold til å investere i dette på egen hånd.

 • Smart Hotell

  "Panorama er svært godt fornøyd med det samarbeidet og den utvidede fleksibiliteten vi nå har med AB Solutions som leverandør."

  Ole M. Opitz
  Hotelldirektør

 • Smart Hotell

  "Smarthotell opplever AB Solutions som en god og trygg samarbeidspartner som leverer tjenester som avtalt gjennom serviceinnstilte medarbeidere."

  Ørjan Kjærstad
  Driftsdirektør

 • Smart Hotell

  "Utstein Kloster Hotell verdsetter spesielt AB Solutions fleksibilitet og serviceinnstilling. Vi kan trygt anbefale AB Solutions som en god samarbeidspartner."

  Tor Gunnar Solvang
  Daglig leder

Kontakt oss i dag!

Send oss en melding i skjemaet under, og vi vil svare deg så snart som mulig.
Du kan også ringe oss på 4178 1000 hverdager 08-16.

Vennligs fyll inn navn
Vennligs fyll inn epost

Vennligs aksepter