Artikler

0


Fra venstre; Frode Standahl, Erland Ødegården, Kjell Ivar Gudbrandsen og Nils Øyvind Hillestad

AB Solutions AS kjøper Beet Kantiner AS

Etter to års samarbeid kjøper AB Solutions AS Beet Kantiner AS med virkning fra 01.09.2018. Med oppkjøpet styrker AB Solutions sitt forretningsområde kantine som et ledd i en fullverdig Facility Service satsing.

Beet Kantiner ble startet i 2002 av kokkene Erland Ødegården og Toril Tønsberg. I ettertid har Kjell Ivar Gudbrandsen, som også er utdannet kokk, kommet inn som daglig leder. Sammen har de bidratt til å bygge opp selskapet som nå sysselsetter nærmere 50 ansatte fordelt på nesten 30 kantiner.

Med mottoet «kjærlighet til råvarene» har Beet fått et solid fotfeste i Oslo og omegn med dyktige ansatte og fornøyde kunder. Selskapet har de siste årene hatt en fin og jevn vekst og vil i år passere 50 mill. i omsetning. Erland Ødegården og Kjell Ivar Gudbrandsen blir med i den videre satsingen og vil fortsette i sine funksjoner til glede for kunder og ansatte.

AB Solutions er meget fornøyd med å overta Beet Kantiner AS som er et kompetanserikt selskap og et springbrett for å utvikle virksomheten videre. AB Solutions er en norsk gründerbedrift som ble etablert av Frode Standahl og hans bror i 1991, bare 16 og 17 år gamle. Selskapet har utviklet seg til å bli et av landets største privateide service selskaper.

«Vi er i en bransje med store internasjonale aktører, og ikke minst selskaper som har Equity fond i ryggen med en kortsiktig strategi om å blåse opp volumet før videresalg av selskapene. Summen av dette har bidratt til en ekstrem prisdumping hvor kvalitet blir den tapende part. Vår strategi er å fortsatt være en privateid bedrift som er «hands on» på den daglige driften, tenker langsiktig, skaper trygge arbeidsplasser samt sikre fornøyde og langsiktige kundeforhold. Derfor jobber vi aktivt med å videreutvikle og konseptuere tjenestene våre innen FM/ Facility services i tråd med markedets behov for støttetjenester.  Vi tror at veksten vil skje gjennom målrettet arbeid med fokus på kvalitet kombinert med fremtidige oppkjøp. Våre kunder og ansatte skal vite at vi er der de neste 25 årene også» sier Frode Standahl, administrerende direktør i AB Solutions.

AB Solutions AS og dets datterselskaper er etablert med avdelinger i Bergen, Oslo og Stavanger. Selskapet betjener, med sine 1000 ansatte flere store nasjonale kontrakter. Selskapet leverer tjenester innen kantine, renhold, hotell service, vaktmester/ eiendomsservice og resepsjon, enten enkeltvis eller integrert i en FS/FM løsning.

AB Solutions omsatte i 2017 for ca. 340 mill. og vil med oppkjøpet av Beet Kantiner AS passere 400 mill. i 2018.

Se artikkel fra NHO Service og Handel 

For mer informasjon kontakt Frode Standahl, administrerende direktør i AB Solutions. Mob: 922 63 263, e-post: frode.standahl@absolutions.no.

Har du spørsmål om AB Solutions AS kjøper Beet Kantiner AS?

Send oss en melding i skjemaet under, og vi vil svare deg så snart som mulig.
Du kan også ringe oss på 4178 1000 hverdager 08-16.

Vennligs fyll inn navn
Vennligs fyll inn epost

Vennligs aksepter